top of page
  • Foto van schrijvercarola597

Make a Wish - Wensdag van Cato.

Een lieve verpleegkundige van het Prinses Maxima Centrum had Cato begin 2018 opgegeven voor een Wensdag van Make a Wish. Cato's grootste wens was (en is nog steeds) Enzo knol ontmoeten en een ritje maken met hem in zijn auto. Maar jammer genoeg was het al snel duidelijk dat deze wens niet kon doorgaan omdat ze niet met hem in contact konden komen. Jammer maar gelukkig had ze nog meer leuke wensen op haar lijstje staan. Zoals een dagje helpen in de dierentuin (het liefst burgers Zoo) en ringstaart maki's voeren omdat dit haar lievelingsdieren zijn. Nou dat was gelukkig wel te organiseren. Alleen niet in Burgers Zoo maar een andere leuke dierentuin. Na een gesprek met twee lieve wensdames die alle wensen van Cato hadden genoteerd kregen we de datum's 9 en 10 oktober door om deze vrij te houden. Spannend!

We werden 9 oktober tegen de avond met ons hele gezin opgehaald door een witte limousine. Er liggen allemaal leuke cadeautjes en lekker dingen klaar voor ons. Echt heel bijzonder en leuk. We gaan richting Eindhoven waar we overnachten in een hotel.

De volgende morgen gaan we na een heerlijk ontbijt alweer vroeg op pad. Er zijn twee dames bij die alles voor ons regelen. We mogen niet eens zelf koffie halen Haha. We worden al vroeg afgezet bij dierenpark 'Dierenrijk'waar Cato mag helpen met het verzorgen en voeren van de dieren. allereerst gaan we naar de Ringstaartmaki's (de lievelingsdieren van Cato)


ze heeft geholpen met het klaarmaken van het eten voor de dieren, ringstaartmaki's gevoerd, olifanten gevoerd en vlees verstopt voor de leeuwen, geholpen bij een zeehondenshow en ook nog een heerlijk taart gegeten aan een feestelijk gedekte tafel.

Aan het eind van een prachtige dag werden we met de limousine naar Apeldoorn gebracht voor een kookworkshop bij Marga's Kitchen. Opa en oma waren hier ook bij. De bedoeling was dat Helma en Milou hier ook bij zouden zijn maar ze waren jammer genoeg op vakantie. Wel hadden ze een leuk berichtje voor Cato ingesproken. We hebben samen allemaal verschillende heerlijk hapjes gemaakt en opgegeten. Het was erg gezellig en een leuke afsluiting van een bijzondere wensdag. Vooral voor Cato een leuke ervaring omdat ze erg van koken en bakken houdt. Echt een schot in de roos. We werden moe en voldaan met de limousine terug naar huis gebracht.

Dank je wel Make a wish! Jullie doen echt super goed werk! We hebben allemaal erg genoten en kijken nog steeds terug op een bijzondere en speciale dag.






56 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page